In viitor, vom avea motoare 1.0 TSI de 272 CP si 2.0 TDI de 300 CP

Volkswagen-Logo-with-tag-line-Size-XL-CS3-275280_630x210

La editia de anul acesta a simpozionului de motoare de la Viena, Volkswagen a anuntat cateva motoare impresionante, care vor echipa modelele grupului in viitorul nu foarte indepartat.

Oricat ar critica unii motorizarile Volkswagen, producatorul german merge inainte si impresioneaza tot mai mult pe zi ce trece, mai ales in ceea ce priveste eficienta. La cea de-a 36-a editie a simpozionului de motoare de la Viena, grupul VW a anuntat doua unitati extrem de interesante.

Prima dintre acestea este unitatea TSI de 1.0 litri, care are trei cilindri si care cu ajutorul unei turbine de mari dimensiuni si a unui compresor actionat electric, ajunge la 272 de CP si 270 Nm.

VW-3-cylinder-TSI-engine-new

Al doilea motor care iese in evidenta este cunoscutul 2.0 TDI, care acum oferta o putere si un cuplu demne de un V8 fabricat in urma cu putini ani: 300 CP si 600 Nm. Toate acestea sunt posibile datorita unui sistem de injectie complex, a doua turbine cu geometrie variabila, dar si unui compresor controlat electronic.

VW-2.0-Bi-Turbo-TDI-diesel-engine_2-626x489

Pana vor intra in fabricatie, cu siguranta vor mai trece cativa ani, dar chiar si atunci vor ramane la fel de impresionante, pur si simplu pentru ca in acest moment, daca nu era facut acest anunt, era de neconceput o asemenea performanta.

Sursa : http://pemotoare.ro/moto-guzzi-v85-la-enduro-cafenea-va-rog/

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s